Jak powstają wina, które możecie kupić w winiarni w Sance?
Autor
Opublikowane

W Rybnej, na południowym krańcu doliny Wisły rozpościera się pierwsza w Polsce winnica ekologiczna. Zebrane z niej winogrona trafiają do tłoczni w Sance, tam też, w piwnicach, leżakują wypełnione winem butelki. O tym czy łatwo jest założyć winnice w Polsce, z jakimi trudnościami wierzą się jej właściciele oraz jak smakuje wino tłoczone w Sance dowiecie się z materiału Zdrojowej TV.

rychoo
16/10/2018 o 09:01
Brawo dla państwa , podziwiam odwagę bycia pionierem i trzymam kciuki.
Anonim
16/10/2018 o 09:35
Pan redaktor jednak bierze sobie opinie oglądających niekiedy do serca.
W końcu jakaś pozytywna zmiana w stylu prowadzenia wywiadu. Niewielka, ale zawsze to coś.
Brawo. Oby tak dalej.